Puzzle Superpack Lví Král Disney 4v1Educa puzzle, domino a pexesso

Popis produktu

Dětské puzzle, domino a pexeso najdete v jedinečném SuperPack s oblíbeným motivem pohádky Lví král. Balení oblíbených dětských her multiset 4v1 nabízí dětem hodiny zábavy. Pohádka Lví král z dílny Disney je úspěšný pohádkový příběh. Součástí zábavného setu pro děti jsou pexeso, domino a dílky puzzle, z kterých poskládáte dva obrázky. Složení obrázek obsahuje 25 puzzle dílků. SuperPack 4v1 Disney Lví král je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Hry jsou vhodné pro všechny děti od 3 let.

Dětské puzzle jsou skvělou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma jak strávit nejen dlouhé zimní večery. Po poskládání se dají puzzle slepit a pověsit na zeď, zda nástěnku jako pěkný obrázek, nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Pexeso je tradiční hra, která se těší oblibě dětí dlouhá léta. Hrou s pexesem si upevňují a trénují vizuální paměť a hra domina je vždy velká zábava. Je to skvělý set dětských her od Educa. Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle.

Ať už chlapec nebo dívka, každý fanoušek puzzle a pohádky Lví král se tomuto dárku potěší. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.