Puzzle Frozen Ledové království Educa 500 dílů od 11 let

Popis produktu

Educa dětské puzzle s oblíbeným motivem pohádky Frozen - Ledové království obsahuje 500 dílků. Frozen, z dílny Disney je úspěšná pohádka o dvou sestrách, z nichž jedna z nich má výjimečné vlastnosti a přemění celou zemi na led. Oblíbenou postavou je i sněhulák Olaf, který spolu s Annou zachraňují zemi před nešťastnou sestrou, která chce svět ochránit před svou mocí. Dětské puzzle jsou skvělou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma jak strávit nejen dlouhé zimní večery.

Navíc po sestavení se dají puzzle pomocí přiloženého Fix lepidla slepit a pověsit na zeď jako pěkný obrázek, nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle. Puzzle pro děti Frozen - Ledové království je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Rozměry dětských puzzle po sestavení je 48*34 cm a jsou vhodné pro všechny děti od 11 let. 500 dílků puzzle zaručuje nižší náročnost skládání, kterou zvládne dítě od 11 let.

Rozměry balení jsou 33,5*23,5*4,5 cm. Ať už kluk nebo holka, každý fanoušek Frozen se tomuto dárku potěší. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu48*34 cm
Rozměry balení33,5*23,5*4,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle500
Note+ Fix Puzzle
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.