Puzzle Kočka s koťátkem Educa 500 dílů od 11 let

Popis produktu

Puzzle pro děti a dospělé s motivem Kočka s koťátkem. Motiv těchto puzzle je světle šedá kočka s výraznými zelenýma očima, s malým šedým kotětem s krásnými modrými očky, které leží mezi jejími tlapkami. Balení puzzle obsahuje 500 dílků. Puzzle po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti i dospělé. Tyto puzzle pro děti i dospělé jsou polepené zajímavými obrázky, s nejrůznějšími motivy, jakými jsou slavné obrazy, scenérie, fotografie zvířat či věcí.

Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Součástí balení je i speciální lepidlo Fix Puzzle, kterým se dají puzzle pro děti i dospělé po sestavení zafixovat a zavěsit například na stěnu. Obrázek je ve velmi dobré kvalitě, krásném provedení, s jasnými a autentickými barvami. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 11 let. Velikost obrázku po sestavení je 48*34 cm.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu48*34 cm
Rozměry balení33,5*23*4,5 cm
Dílky puzzle500
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.