Puzzle Blue Lady, Ketto Educa 1000 dílů od 12 let

Popis produktu

Puzzle s designem Blue Lady od Ketto Boutique jsou puzzle pro děti od španělského výrobce Educa s motivem kreslené postavičky Blue Lady. Balení puzzle obsahuje 1000 dílků. Puzzle Blue Lady od Ketto Boutique jsou vhodné pro děti od 12 let. Motivem těchto puzzle je obrázek kreslené postavičky Blue Lady na krásném pozadí tvořeném koláží z květů. Ketto designy začala tvořit studentka grafického designu a vizuálního umění Julie St-Onge-Drouin malováním na keramiku a brzy se staly velmi populárními. Postavička a designy Ketto jsou oblíbené zejména u dívek, které milují pěkné a barevné vzory na různých doplňcích.

V současnosti Ketto vyrábí dárkové pohlednice, magnetky, tašky či různé dekorační věci vhodné zejména pro mladé dámy. Pokud takovou doma máte, tyto puzzle si určitě zamiluje. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný, odolný. Puzzle po sestavení vytvoří detailní a celistvý obrázek. Velikost obrázku po sestavení je 68*48 cm. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi co nejjednodušší. Puzzle pro děti a sběratele je možné rozložit a po nějakém čase opět poskládat, nebo jejich slepit speciálním lepidlem Fix puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu dětského pokoje. Takto vlastnoručně zhotovený obrázek zkrášlí každý pokoj mladé dámy.

Skládání puzzle je velmi oblíbená činnost, pro jednotlivce nebo pro celou rodinu, a je populární po celém světě. Vhodně rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a pěstuje se jí smysl pro detail a zvyšuje koncentrace. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Puzzle Ketto Blue Lady splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Tyto puzzle se výborně hodí i jako dárek milovnice kreslených motivů Ketty. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 12 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu68*48 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.