Puzzle Traktor s čísly Janod v kulatém kufříku 12 dílů od 3 - 6 let

Popis produktu

Dětské puzzle Traktor s čísly francouzské značky Janod je nádherná skládačka vhodná pro děti od 3 do 6 let. Dětské puzzle je tvořeno 12 dílky, poskládané má velikost 150*15 cm. Puzzle Traktor s čísly jsou krásně ilustrované. Každý vagónek traktoru má jiné číslo a děti se při skládání učí počítat, poznávat barvy, tvary, zvířátka. Dětské puzzle rozvíjejí logické myšlení, pozornost a paměť dětí. Děti se pomocí tohoto pěkného puzzle učí se rozpoznávat zvířátka, barvy, tvary. Vyprávěním krátkých příběhů si procvičují vyjadřovací schopnosti.

Skládáním puzzle se rozvíjí jemná motorika, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem. Dětské puzzle s 12 dílky je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Kartonové puzzle jsou v praktickém balení - v kufříku, takže puzzle nebude jen tak rozházené po celé pokoji, ale bezpečně uskladnené.Skladaním puzzle se rozvíjí motorika rukou, děti poznávají zvířátka, barvy a učí se trpělivosti.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dětské puzzle 12 dílů
  • motiv Traktor s čísly
  • rozměry 150*15 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání světa
  • v praktickém kufříku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu150*15 cm
Rozměry balení25*7*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,78 kg
Dílky puzzle12
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.