Puzzle Genuine Pekárna Educa 3 000 dílů od 15 let

Popis produktu

EDUCA puzzle Genuine The Bakery jsou krásná a detailně propracovaná hračka, vhodná pro děti od 15 let. Puzzle tvoří 3000 dílků, o zábavu na dlouhé zimní večery nebo výlety či dovolené je tedy zaručeně postaráno. Po poskládání si doma vytvoříte krásný obraz s rozměry 120*85 cm. Dětské puzzle jsou zábavou nejen pro děti, ale i pro celou rodinu, která spolu ráda tráví čas, jsou vhodné od 15 do 99 let. Hračka rozvíjí logiku, fantazii a představivost, zároveň děti baví a zahání nudu.

Puzzle jsou nadčasová hračka, která je již dlouhá léta oblíbená ve všech věkových kategoriích. Educa je renomovaný španělský výrobce zabývající se výrobou hraček a her pro děti a dospělé, které pomáhají rozvíjet logiku a inteligenci dětí. Skládání velkých puzzle je zábavná činnost, kterou může spolu vykonávat i celá rodina nebo parta přátel. Puzzle jsou populární po celém světě a příznivě působí na představivost a koncentraci. Educa dbá na pravidla bezpečnosti, jejich výroba splňuje nejvyšší bezpečnostní kritéria evropského trhu s hračkami.

V nabídce Educa najdete mnoho puzzle s nejrůznějšími motivy a také vzdělávací hračky, které nesmí chybět ve vaší sbírce. Puzzle se dá nalepit lepidlem na papír, vložit do rámečku a následně je z něj pěkný obraz do dětského pokoje. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 15 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu120*85 cm
Rozměry balení46*32*6 cm
Dílky puzzle3000
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.