Puzzle Genuine New York afternoon, Alexander Chen Educa 6000 dílů od 15 let

Popis produktu

Balení puzzle pro děti i dospělé s motivem Genuine New York afternoon má spolu 6000 kusů dílků, které jsou navzdory velkému množství velmi přehledné a dobře se s nimi manipuluje. Motivem těchto puzzle je obrázek s názvem New York afternoon, jejímž autorem je renomovaný čínský vizuální umělec Alexander Chen, který vytvořil i vizuálně designy pro letní olympijské hry 2008 v Pekingu a zimní olympijské hry 2010 ve Vancouveru. Obraz na puzzle zachycující sluneční populudnie v New Yorku je ve svěžích letních barvách. New York afternoon určitě nesmí chybět ve sbírce žádného sběratele a příznivce skládaček puzzle.

Na obrázku vidíme městské zátiší zobrazující ruch velkoměsta uprostřed dne. Autor motivu Alexander Chen s přívlastkem mistr hyper-realismu se orientuje na zachytávání strhujících městských scén, okouzlujících scenérii přírody či populárních památek z celého světa. Milovníci současného umění jistě ocení atmosféru tohoto motivu z něhož je cítit autorů smysl pro detail a světlo. Ocitnete se díky tomuto okouzlujícímu puzzle na moment uprostřed New Yorku. Balení puzzle obsahuje 6000 dílků, které po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle pro děti i dospělé jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Složené puzzle pro děti i dospělé je možné rozložit a po nějakém čase opět poskládat, nebo jejich slepit speciálním lepidlem Fix Puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu vašeho příbytku, kde se bude obrázek nejvíce vyjímat.

Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Puzzle s motivem New York afternoon od čínského umělce Alexandra Chen může být skvělým dárkem pro milovníky současného umění či obrazů městských scenérií. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat is celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci. Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 15 let. Velikost obrázku po sestavení je 156*107 cm.

Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 15 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu156*107 cm
Rozměry balení46*32*8,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle6000
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.