Puzzle Frozen - Ledové království Educa 2x500 dílů od 11 let

Popis produktu

Educa dětské puzzle s oblíbeným motivem pohádky Frozen - Ledové království obsahuje 2x500 dílků. Frozen, z dílny Disney je úspěšná pohádka o dvou sestrách, z nichž jedna z nich má výjimečné vlastnosti a přemění celou zemi na led. Oblíbenou postavou je i sněhulák Olaf, který spolu s Annou zachraňují zemi před nešťastnou sestrou, která chce svět ochránit před svou mocí. Balení puzzle obsahuje 1000 dílků, po 500 dílků pro oba obrázky. Dětské puzzle po sestavení tvoří dva obrázky. Detské puzzle jsou skvělou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma jak strávit nejen dlouhé zimní večery.

Navíc po sestavení se dají puzzle pomocí přiloženého Fix lepidla slepit a pověsit na zeď jako pěkný obrázek, nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle. Puzzle pro děti Frozen - Ledové království je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Rozměry dětských puzzle po sestavení jsou 48*34 cm a jsou vhodné pro všechny děti od 11 let. 2x500 dílků puzzle zaručuje nižší náročnost skládání, kterou zvládne dítě od 11 let. Rozměry balení jsou 37*27*5,5 cm. Ať už kluk nebo holka, každý fanoušek Frozen se tomuto dárku potěší.

puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu48*34 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Dílky puzzle1000
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.