Puzzle dopravní prostředky Firemen's Truck 3D Studio Educa s plastovými šrouby od 5 let

Popis produktu

Puzzle dopravní prostředky Firemen Truck 3D Studio překvapí a potěší každé šikovné dítě od 5 let se zálibou ve skládání puzzle stavebnic. Balení puzzle obsahuje kvalitní sadu 21 dílků z tvrdého kartonu, 18 plastových šroubů a 18 matic, pomocí kterých dokážou chlapci a dívky sestavit 3D model hasičského auta, který si mohou vystavit na poličku a ozdobit si tak dětský pokoj. Nadčasové 3D puzzle zabaví děti při skládání realistického modelu, přičemž si vyzkouší práci konstruktérů. Rozměry modelu jsou 34*11*15 cm.

Skládání puzzle a stavebnic představuje skvělou zábavu pro všechny děti, které se při skládání všestranně rozvíjejí. Při skládání děti relaxují, zlepšují si koncentraci a cit pro detail, rozvíjejí si logické myšlení. Manipulací s drobnými díly si zároveň zlepšují i jemnou motoriku, prostorové vidění a technickou představivost. Zahrají si na povolání konstruktérů, čímž se přibližují světu dospělých a získávají sebedůvěru ve vlastní schopnosti.

V nabídce firmy Educa se nacházejí krásné puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle, kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, splňují přísná kritéria a normy Evropské unie, takže jsou bezpečné i pro hru dětí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu34*11*15 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.