Puzzle domino a pexeso Mickey and Friends Disney Superpack Educa 2 x 25 dílků

Popis produktu

Superpack hry Mickey and Friends Disney je výborná sada dětských her od španělské společnosti Educa, s níž se zabaví všechny děti již od 3 let. Je inspirována populárními animovanými postavičkami Mickey Mouse s přáteli, které si oblíbily děti po celém světě. Tato sada her poskytne dětem a jejich kamarádům spoustu zábavy. Sada obsahuje čtyři hry v jednom: 2x puzzle, pexeso a domino. Obrázky puzzle obsahují 2 x 25 dílků. Sada puzzle, pexesa a domina představuje skvělý způsob, jak strávit volný čas.

Dětské puzzle jsou výbornou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma, jak strávit nejen dlouhé zimní večery. Puzzle se po sestavení dají slepit a pověsit na zeď či nástěnku, jako pěkný obrázek nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Pexeso je nadčasová hra, která děti zabaví na dlouhou dobu. Hrou s pexesem a dominem si děti trénují vizuální paměť.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět v dětské kolekci. Společnost Educa se zaměřuje na výrobu kvalitních puzzle, ale vyrábí i společenské hry pro děti různého věku, které vám rovněž nesmí chybět ve sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

PůvodŠpanělsko
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.