Puzzle dinosaurus Brachiosaurus 3D Creature Educa délka 50 cm 101 dílků

Popis produktu

Puzzle dinosaurus Brachiosaurus 3D Creature představuje vynikající dárek pro děti od 6 let, které mají rády svět dinosaurů. Balení puzzle obsahuje kvalitní sadu 101 dílků, pomocí kterých dokážou kluci a holky sestavit 3D model Brachiosaura, který ozdobí každý dětský pokojíček. Moderní 3D puzzle připraví dětem spoustu radostných chvil při skládání realistického dinosaura a mohou si jej přidat do své sbírky prehistorických ještěrů. Sestavený model dinosaura má výšku 47 cm a délku 50 cm.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle mohou skládat jak jednotlivci, tak celá rodina. Při skládání si děti odpočinou, zlepšují si koncentraci a cit pro detail. Manipulací s drobnými díly si zároveň zlepšují i jemnou motoriku, krásné barvy na jednotlivých dílcích rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Chlapci i dívky po každém úspěšném poskládání puzzle získávají sebedůvěru ve vlastní schopnosti.

V nabídce firmy Educa se nacházejí krásné puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle, kterými potěšíte sebe sama nebo své blízké. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Dílky puzzle101
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.