Puzzle Barvy Sofia První Educa 42 dílů

Popis produktu

Puzzle Barvy Sofia První pro děti jsou puzzle v podobě kartiček s obrázky různých barev od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje dohromady 42 dílků - 6 kusů kartiček s obrázky v motivu princezny Sofie, ke kterým lze připojit dalších 6 dílků. Puzzle Barvy Sofia První jsou vhodné pro holčičky od 3 let. Na velké kartičce je znázorněn obrázek v motivu princezny Sofie, který představuje základní barvu. Na menších dílků jsou nakresleny různé předměty, které jsou laděny v různých barvách, příslušejících k jednotlivým velkým kartičkám. Dílky puzzle kartiček jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je pevný a odolný.

Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi co nejjednodušší. Puzzle kartičky se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle kartiček Barvy Sofia První pomáhá dětem již od předškolního věku poznávat a rozeznávat jednotlivé barvy a umět je pojmenovat. Pokud už dítě ovládá jednotlivé barvy, může začít spojovat obrázky předmětů s kartičkami představujícími barvu, kterou mají společnou. Děti se spolu s rodiči zábavnou formou učí základní věci a připravují se tak do školky. Kartičky Barvy Sofia První také rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a hrou s nimi se pěstuje smysl pro detail a koncentrace.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti i dospělé. Stejně také splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení23*23*5 cm
Dílky puzzle42
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.