Puzzle figurka 3D Lord Voldemort Educa 46 dílků od 6 let

Popis produktu

Puzzle 3D figurka od španělského výrobce Educa představuje originální dárek pro všechny děti od 6 let, přičemž zaujmou i dospělé sběratele ze světa Harryho Pottera. Balení puzzle obsahuje sadu 46 dílků, pomocí kterých dokážou kluci a holky sestavit 3D figurku Lorda Voldemorta, který ozdobí každý dětský pokoj. Moderní 3D puzzle připraví dětem napínavé chvíle při skládání temného čaroděje. Figurku si mohou přidat do své sbírky a výborně se s ním zabaví při hře na čaroděje. Sestavená figurka má výšku 10,3 cm, při skládání nepotřebujete žádné lepidlo.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle mohou skládat jak jednotlivci, tak celá rodina. Při skládání si děti odpočinou, zlepšují si koncentraci a cit pro detail. Manipulací s drobnými díly si zároveň zlepšují i jemnou motoriku, krásné barvy na jednotlivých dílcích rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Chlapci i dívky po každém úspěšném poskládání puzzle získávají sebedůvěru ve vlastní schopnosti. 

V nabídce společnosti Educa se nacházejí skvělé puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Vyrábí také společenské hry pro děti, které jim pomáhají rozvíjet trpělivost, jemnou motoriku a zdravou soutěživost. Hračky Educa jsou skvělou volbou pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Celková výška10,3 cm
Rozměry balení14*14*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle46
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.