Puzzle Political Worldmap Educa 1500 dílků a Fix lepidlo od 11 let

Popis produktu

Puzzle pro děti a dospělé s motivem Political Worldmap od španělského výrobce Educa. Motiv těchto puzzle tvoří obrázek politické mapy světa, takže potěší nejen děti, ale i každého milovníka geografie. Balení puzzle obsahuje 1500 dílků. Puzzle po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti i dospělé. Součástí balení je i speciální Fix puzzle lepidlo, díky kterému si můžete poskládané puzzle pověsit na zeď jako obrázek.

Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Skládání puzzle je zábavná činnost, kterou může spolu vykonávat i celá rodina nebo skupina přátel. Puzzle jsou populární po celém světě a příznivě působí na rozvoj fantazie a koncentrace. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 11 let. Velikost obrázku po sestavení je 85*60 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu85*60 cm
Rozměry balení43*30*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1500
Note+ Fix Puzzle
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.