Prolézačka Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 lezeckými stěnami a 150 cm skluzavkou s UV filtrem od 2 let

Popis produktu

Dětská prolézačka Multiactivity Climbing Tower od renomovaného francouzského výrobce Smoby je vynikající lezecká věž na zahradu, která nadchne a zaujme každé dítě od 2 let. Toto krásné lezecké centrum nabízí 3 lezecké stěny, žebřík s plošinou a skluzavku, které zabaví kluky i holčičky na dlouhá léta. Barevná kombinace červené, zelené a šedé na dětské prolézačce krásně ozdobí vaši zahradu a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru. Prolézačka pro děti barevně i designově ladí s domečky Smoby, s nimiž vytvoří na zahradě originální hrací centrum.

Prolézačka pro děti je vybavena lezeckými stěnami s množstvím praktických úchytů, které jim usnadňují bezpečné šplhání. Malí horolezci se na vrchní plošinu dokáží vyšplhat ze tří stran a mohou si vybrat ze dvou zelených a jedné šedé lezecké stěny. Stěna na lezení je skvělou přípravou na velké lezecké stěny. Nabízí i dostatečně velké otvory, přes které mohou děti prolézat a podlézat. Součástí prolézačky je také skluzavka s délkou 150 cm, ke které se chlapci i dívky mohou dostat i po žebříku s protiskluzovou úpravou. Skluzavka má tu přednost, že ji během horkých letních dnů snadno proměníte na tobogan, jednoduchým připojením hadice s vodou.

Prolézačka Climbing Tower je vybavena dvojitými plastovými stěnami a je vyrobena nejmodernější výrobní technologií Blow Molding. Díky této technologii má prolézačka pevnou a stabilní konstrukci a výborně odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám. Její hrany jsou oblé, takže si dítě může hrát s pocitem bezpečí. Povrch lezecké věže je jemný, sametový na dotek. Rozměry dětské prolézačky jsou 230*143*140 cm a její celková výška je 140 cm. Plošina, na kterou dětí lezou má nosnost 100 kg a její váha je 33,4 kg. Zahradní prolézačka umožňuje snadnou montáž i demontáž.

Děti se na této vynikající prolézačce výborně zabaví a zároveň si procvičí své svaly. Rozvíjejí si své dovednosti a pohybové schopnosti. Při hře s lezeckou stěnou si posilují celou stavbu těla, zároveň se učí odpovědnosti a rozvaze. Neposedné děti se naučí plánovat každý svůj krok a přesnost při lezení po stěně. Učí se koncentrovat na dosahování svých cílů. Při lezení se sourozenci a kamarády pěstují zdravé vztahy, navzájem se podporují a učí se pomáhat si navzájem. Multifunkční lezecká stěna je skutečně ideální hračka i pro více dětí a podporuje jejich všestranný rozvoj.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Vlastnosti

  • originální sportovní zábavní centrum
  • multifunkční využití
  • nabízí skluzavku, 3 lezecké stěny a žebřík
  • vhodné od 2 let
  • skluzavka s délkou 150 cm
  • dvojité stěny pro větší bezpečnost, stabilitu a pevnost
  • sametově jemný a odolný plastový materiál
  • děti mají mnoho možností na pohybové aktivity
  • speciální anti UV filtr chrání barvy před vyblednutím

kvalitní francouzský výrobek

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu230*143*140 cm
Celková výška140 cm
Rozměry balení150*60*66 cm
Celková délka230 cm
Délka plochy na klouzání150 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost29,2 kg / 33,4 kg
Nosnost100 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.