Prolézačka 3patrová Tower Kraxxl BIG konfigurovatelná 184 dílů nosnost 70 kg

Popis produktu

Prolézačka Tower Kraxxl od německého výrobce BIG představuje vynikající dárek pro všechny děti od 3 do 7 let. Zahradní prolézačka Tower se vyznačuje extrémně pevnou a robustní konstrukcí, která umožňuje chlapcům a dívkám lézt a šplhat na 3 výškových úrovních. Hravým způsobem si trénují obratnost a rovnováhu, naučí se při lezení využívat celé tělo, posilují si svaly na rukou a nohou. Prolézačka se skládá z pevných plastových tyčí, které nabízejí dětem bezpečný úchop při lezení. Konstrukce prolézačky sestává ze 184 dílů a 2klipový systém umožňuje rodičům sestavit prolézačku rychle bez jakýchkoli nástrojů.

Konfigurovatelnou prolézačku lze poskládat až v 6 různých variantách, čímž se zaručí, že děti budou objevovat nové možnosti lezení a tréninku na různých typech konstrukce. Součástí prolézačky jsou také uzemňovací U-háky, kterými se konstrukce fixuje do země a získá lepší stabilitu. Prolézačka v šedo-oranžovo-modrém provedení ozdobí každý dvůr a zahradu, její celkové rozměry jsou 140*140*140 cm. Maximální nosnost sportovní prolézačky je 70 kg, její montáž a přestavbu by měl provádět pouze dospělý. Doba montáže je přibližně 1,5 hodiny. Povrch prolézačky je chráněn UV filtrem, díky čemuž si zachová své krásné barvy i po dlouhé době.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Německu
Rozměry produktu140*140*140 cm
Celková výška140 cm
Rozměry balení60*40*60 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost16,9 kg
Nosnost70 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.