Prolézačka s otvorem pro házení míče 4patrová Giant Kraxxl BIG konfigurovatelná 299 dílů nosnost 70 kg

Popis produktu

Prolézačka Giant Kraxxl od německého výrobce BIG představuje skvělou volbu pro všechny sportovně založené děti od 3 do 7 let. Zahradní prolézačka Giant se vyznačuje extrémně pevnou a robustní konstrukcí, která umožňuje chlapcům a dívkám lézt a šplhat na 4 výškových úrovních. Hravým způsobem si trénují obratnost a rovnováhu, naučí se při lezení využívat celé tělo, posilují si svaly na rukou a nohou. Prolézačka se skládá z pevných plastových tyčí, které nabízejí dětem bezpečný úchop při lezení. Součástí lezecké věže je také otvor pro házení míče, díky kterému si procvičí svou přesnost a koordinaci ruka-oko. Prolézačka se skládá z 299 dílů a 2klipový systém umožňuje rodičům sestavit prolézačku bez

Konfigurovatelnou prolézačku lze poskládat až v 7 různých variantách, čímž se zaručí, že děti budou objevovat nové možnosti lezení a tréninku na různých typech konstrukce. Součástí prolézačky jsou také uzemňovací U-háky, kterými se konstrukce fixuje do země a získá lepší stabilitu. Prolézačka v šedo-oranžovo-modrém provedení ozdobí každý dvůr a zahradu, její celkové rozměry jsou 185*185*230 cm. Maximální nosnost sportovní prolézačky je 70 kg, její montáž a přestavbu by měl provádět pouze dospělý. Povrch prolézačky je chráněn UV filtrem, díky čemuž si zachová své krásné barvy i po dlouhé době.

Míč na házení není součástí balení, doba montáže je přibližně 2 hodiny. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Německu
Rozměry produktu185*185*230 cm
Rozměry balení67*60*50 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost28,6 kg
Nosnost70 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.