Přívěsný vozík hranatý BIG šedý k odrážedlům New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 měsíců

Popis produktu

Přívěsný vozík BIG Bobby Caddy lze zkombinovat se všemi odrážedly BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter, Neo a Next. Přívěsný vozík je vhodný pro děti od 12 měsíců a je vyhotoven v šedo-zelené barevné kombinaci. Kvalitní konstrukce a robustní provedení tohoto hranatého přívěsného vozíku značky BIG zaručují jeho vysokou nosnost – až 25 kg. Díky tomu může dítě v přívěsném vozíku odvézt mamince nákup z obchodu, přivézt písek, nebo vozit svého čtyřnohého přítele. Zadní stěna vozíku se dá otevírat, jako na skutečném vozíku, a proto tato skvělá hračka udělá z každého dítěte zkušeného řidiče. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jisticího čepu. 

Povrch přívěsného vozíku je chráněn UV stabilizátory, takže si zachová své krásné barvy i po dlouhém čase. Použité, zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu vozíku Bobby Caddy a jeho bezpečnost vůči dětem. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Barva vozíku je neutrální, stejně vhodná pro holčičky i pro chlapce. Rozměry vozíku jsou 59*37*18 cm, přičemž jeho délka je 59 cm a výška 18 cm.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu59*37*18 cm
Celková výška18 cm
Celková délka59 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg
Nosnost25 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.