Přívěsný vozík BIG červený k odrážedlům BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 měsíců

Popis produktu

Přívěsný vozík BIG Bobby Caddy lze zkombinovat se všemi odrážedly BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter, Neo a Next. Červený přívěsný vozík od 12 měsíců má velké rozměry 59*37*18 cm, které pojmou 8 litrů. Nosnost hranatého přívěsného vozíku značky BIG je až 25 kg. Díky robustní konstrukci a vysoké nosnosti, může dítě v přívěsném vozíku odvézt mamince nákup z obchodu, přivézt písek, nebo vozit svého čtyřnohého přítele. Zadní stěna vozíku se dá otevírat, jako na skutečném vozíku, a proto tato skvělá hračka udělá z každého dítěte velkého profi-řidiče. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jisticího čepu. Měkká kolečka zajišťují tichou a konfortu jízdu.

Jasná červená barva dětského přívěsného vozíku je chráněna UV stabilizátory, aby ji slunce časem nezničilo. Použité, zdravotní neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu přívěsného vozíku Bobby Caddy a jeho bezpečnost vůči dětem. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu59*37*18 cm
Rozměry balení61*31*18 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg
Nosnost25 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.