Přívěs ke všem odrážedlům Power Worker Maxi Trailer BIG s pohyblivou nákladní plošinou nosnost 25 kg

Popis produktu

Přívěsný vozík Maxi Trailer od německého výrobce BIG potěší každé dítě a zejména chlapce již od 3 let. Stylový přívěs ve žlutém provedení je určen pro odrážedla Power Worker. Pevný pracovní přívěs má 4 kvalitní kolečka, která se vyznačují vysokou spolehlivostí v každém terénu. Při hře na povolání stavbařů a dělníků se děti mohou těšit na praktickou pohyblivou nákladní plošinu s nosností až 25 kg. Získají tak realistické zážitky se stavebním přívěsem, který jim vydrží dlouhá léta.

K jakému odrážedlu lze vozík připevnit?

Díky robustní a odolné konstrukci budou děti v přívěsu snadno převážet písek a materiál při výstavbě nebo si v něm budou vozit své oblíbené hračky. Rozměry vozíku jsou 50*23*27 cm, váží pouhých 1,8 kg. Součástí balení je také tažné zařízení, které se jednoduše připojí k odrážedlu Power Worker. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jisticího čepu. Jeho povrch je chráněn UV filtrem, takže si zachová svůj krásný vzhled i po dlouhé době. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu, je velmi stabilní a bezpečný.

Hračky BIG jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu50*23*27 cm
Rozměry balení50*23*24 cm
Celková délka50 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,8 kg
Nosnostmax. 25 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.