Vozík přívěs oválný ke všem BIG New&Classic&Neo&Next odrážedlům měnitelné ráfky tyrkysové a růžové od 12 měsíců

Popis produktu

Překvapte své děti nejnovějším přívěsným vozíkem od německého výrobce BIG. Moderní oválný přívěs je určen pro všechny odrážedla typu New, Classic, Neo a Next. Zaujme chlapce i dívky od 12 měsíců a jeho luxusní vzhled v nádherném antracitovém provedení okouzlí děti na první pohled. 3vrstvá gumová kolečka odrážedla jsou tichá, skvěle sedí na silnici. Na pláštích mají vyraženou značku BIG. Jsou maximálně odolná a dokonale ladí s designem autíčka. V případě potřeby umožňují výměnu ráfků za růžové nebo tyrkysové. Možnost volby designu napomáhá rozvoji dětské osobnosti a individuality.

Díky robustní a odolné konstrukci disponuje vysokou nosností až 25 kg, takže děti nebudou mít problém odvézt rodičům nákup z obchodu, převážet písek nebo si jednoduše brát s sebou své oblíbené hračky. Oválný vozík lze kolmo postavit, čímž se z něj vysype náklad. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jistícího čepu. Rozměry vozíku jsou 49*21*29 cm, přičemž jeho délka je 49 cm. Jeho povrch je chráněn UV stabilizátory, takže si zachová svůj krásný vzhled i po dlouhém čase. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu, je velmi stabilní a bezpečný.

Německá značka BIG je producentem prvotřídních hraček pro děti různých věkových kategorií a jeho produkty získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu49*21*29 cm
Celková výška21 cm
Celková délka49 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvastříbrná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.