Příprava mléka a sterilizátor Milk Prep® Beaba 450 ml nerezový od 0 měsíců šedý

Popis produktu

Přístroj na přípravu mléka a sterilizátor Beaba Milk Prep® je jedinečný přístroj na přípravu sušeného kojeneckého mléka, mateřského mléka, ale například i mléka s čokoládovou příchutí. Tento šikovný přístroj Beaba Milk Prep® v šedé barvě využijete při dětech od narození až do 4 měsíců a nebudete si ho umět vynachválit. Přístroj na přípravu mléka a sterilizátor v jednom mléko nejen ohřeje, ale zároveň důkladně rozmíchá všechny hrudky, které by vznikly při ručním míchání. Děti si díky tomu budou moci vychutnat dokonale promíchané teplé mléko bez nepříjemných hrudek.

Velkou výhodou tohoto přístroje je možnost nastavení teploty do 4 poloh a je jen na vás, zda se rozhodnete mléko ohřát na teplotu 22 °C, 37 °C, 50 °C nebo využijete možnost sterilizace mléka při 100 °C. Moderní a starostliví rodiče kromě těchto výhod jistě ocení nádobu na mléko s dvojitou stěnou vyrobenou z nerezavějící oceli a její objem 450 ml. Celý přístroj na přípravu mléka a sterilizátor Beaba Milk Prep® v originálním francouzském designu sestává z vzduchotěsného víčka, míchadla, ergonomické rukojeti, nádoby na mléko, ohřevné části a jednoho tlačítka, kterým se přístroj ovládá.

O Beaba

Značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • přístroj na výrobu mléka a sterilizátor
  • možnost nastavení jednotné teploty
  • vhodný na sušené i mateřské mléko
  • zabrání vytvoření hrudek
  • objem nádoby na mléko až 450 ml
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14*7*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení24*15*11 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,80 kg
Objem L450 ml
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.