Příprava mléka Milkeo Night Blue Beaba automatizace do 10-20 sekund modré od 0 měs

Popis produktu

Příprava teplého mlíčka pro děti nebyla nikdy jednodušší! Revoluční přístroj na přípravu mléka od Beaba Milkeo Night Blue je nejen krásný, ale zejména intuitivní, šikovný a rychlý. Ušetří vám množství času, který můžete věnovat svým dětem a blízkým. Tento ikonický pomocník do kuchyně mlíčko pro vaše miminko připraví za neuvěřitelných 20 sekund a vám na to postačí jeden jediný knoflík. Přístroj na přípravu mléka Milkeo udělá všechnu práci za vás - ohřeje láhev, změří správné množství sušeného mléka a vody, důkladně je smíchá a nalije do láhve. Automatický přístroj Milkeo v krásné barvě noční oblohy vám navíc umožní vybrat ideální teplotu pro mlíčko vašeho miminka, takže mléko nebude nikdy studené nebo příliš horké.

Zamilujete si i jeho jedinečnou funkci dávkování horké vody, díky které si pohotově zalijete oblíbený čaj či polévku, takže přístroj využije celá rodinka. Šikovný pomocník pro přípravu dětského mlíčka je vhodný pro všechny tipy kojeneckých lahví. Milkeo Beaba přístroj na přípravu mléka v tmavěmodré barvě disponuje dotykovým displejem, na kterém si můžete jediným dotykem zvolit teplotu mlíčka, přípravu láhve, výdej horké vody, jeho vypnutí či zapnutí nebo dokonce samočištění. Milkeo je totiž takový inteligentní, že se stisknutím jednoho knoflíku kdykoliv sám vyčistí. Ostatní oddělitelné části můžete mýt v myčce nádobí.

O Beaba

Oblíbená francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojeni rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • automatický přístroj na přípravu mléka
  • vhodný od narození
  • ovládá se stisknutím jednoho tlačítka
  • připraví mléko během 20 sekund
  • možnost vybrat vhodnou teplotu nápoje
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*16*38 cm
Celková výška38 cm
Rozměry balení42*21*43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,0 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.