Přilba k odrážedlu Bikloon Blue Janod s ventilací velikost 47–54 cm modrá od 3 let

Popis produktu

Dětská přilba k odrážedlům s ventilací Bikloon Blue Janod je krásná přilba pro děti vhodná od 3 do 6 let. Na přilbě lze nastavit velikost od 47 do 54 cm, takže se přizpůsobí každé malé hlavičce a roste spolu s dítětem. Dětská přilba má pěknou modrou barvu, je to ideální doplněk k balančních kolu nebo odrážedlu značky Janod. Otvory na přilbě dítěte zajistí ventilaci během jízdy na kole, takže se dítě tak snadno nezpotí, bude se cítit svěže po celou dobu. Dětská přilba je maximálně bezpečná na hraní si venku a také maximálně atraktivní, takže děťátko ji před jízdou na kole nikdy neodmítne.

Cyklistika patří jednoznačně k nejoblíbenějším dětským sportům venku. Děti rozvíjejí svou motoriku, budují svalstvo na nohou, ale co je v dnešní době nejdůležitější, jsou díky tomu déle na čerstvém vzduchu a na sluníčku. Dětská nastavitelná přilba je ideální a nezbytný prostředek při dětském sportování, protože je chrání před nejrůznějšími zraněními. Pomůcky na kole Janod přispívají k ochraně dítěte během jízdy. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dětská přilba Janod nadčasová, bude atraktivní a zajímavá i po několika letech.

Výrobce Janod produkuje kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že  děti hrají a baví se ve zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětská cyklistická přilba s ventilací
  • vhodná pro děti od 3 do 6 let
  • nastavitelná velikost od 47 do 54 cm
  • ochrání dítě při jízdě na kole
  • v pěkném barevném provedení
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • krásný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25*20*16 cm
Note47-54 size S
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.