Přilba smarTrike M nastavitelná velikost 55–58 cm s 11 větracími otvory černá

Popis produktu

Nádherná dětská helma od výrobce smarTrike je výborná volba pro všechny šikovné děti, které se rády prohánějí na bruslích, koloběžkách, skateboardech nebo odrážedlech. Přilbu lze dětem snadno nastavit ve velikosti od 55 do 58 cm, takže se přizpůsobí každé hlavičce a roste spolu s dítětem. Dětská přilba má krásné černém provedení, takže ihned zaujme celé okolí. 11 větracích otvorů na přilbě zajistí během sportovního zážitku dostatečné proudění vzduchu, dítě se tak snadno nezpotí a bude se cítit komfortně. Přilba pro děti je velmi bezpečná a je vyhotovena z kvalitních materiálů.

Dětské sportovní přilby patří k nejdůležitějším ochranným pomůckám, které ochrání vaše ratolesti před zraněním. Nadčasový design dětské přilby je zárukou toho, že ji děti budou rády využívat a nosit opravdu dlouhou dobu. S přilbou od smarTrike si dítě bude výborně užívat volný čas, bez obav a starostí. Sportování a pobyt na čerstvém vzduchu je pro děti velmi důležité, přičemž se u nich rozvíjí jemná motorika, koordinace pohybů, zručnost a posilují se svaly. Kromě přilby je určitě potřebné pro své dítě opatřit i další ochranné pomůcky – chrániče na kolena, zápěstí a lokty.

Výrobce smarTrike je producent dětských tříkolek a odrážedel, které jsou populární na celém světě a jeho produkty jsou jedny z nejprodávanějších. Na světovém trhu již působí více než dekádu, je to světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek, je zárukou kvality, ale i bezpečnosti při hrách vašich dětí. Ochranné pomůcky od smarTrike jsou výbornou volbou pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
Rozměry produktu49-58M (55-58 cm)
Hmotnost0,35 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.