Přenosná postýlka Carry Bed Floral Corolle pro 30 cm panenku od 18 měsíců

Popis produktu

Sladké sny, panenko. Krásná postýlka Carry Bed Floral pro panenku z dílny francouzské značky Corolle přinese panence krásné sny doma, ale i na cestách. Jako jediný e-shop na trhu uložíme milovanou panenku vašeho děťátka do pohodlné přenosné postýlky, díky které bude mít panenku Corolle vždy nablízku. Přenosná postýlka má nádherný francouzský design a vyznačuje se prvotřídními materiály a jedinečným provedením. Postýlka na cesty s dokonale propracovanými detaily je jako stvořená pro panenky o velikosti 30 cm. Postýlka má dvě praktické rukojeti, za které ji děti pohodlně uchopí a přenesou panenku do auta, k lékaři či na návštěvu. Vzorovaná přikrývka v postýlce je oboustranná, takže děti se mohou kdykoli rozhodnout, kterou stranou panenku přikryjí. Postýlka s krásným květinovým vzorem přinese panence Corolle krásné, ničím nerušené sny.

Do detailů propracovaná přenosná postýlka Carry Bed Floral pro panenku Corolle má rozměry 11*34*24 cm a je vyrobena z prvotřídních materiálů. Ty jsou příjemné na dotek, díky čemuž postýlka již od prvního momentu zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale také komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají zodpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti od 18 měsíců své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • přenosná postýlka pro panenku
  • dvě praktické rukojeti
  • rozměry 11*34*24 cm
  • pro panenky o velikosti 30 cm
  • od 18 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu11*34*24 cm
Vhodné pro panenku30 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.