Předzahrádka se dvěma květináči ke všem Smoby domečkům upevnitelná nebo volně stojící s UV filtrem

Popis produktu

Francouzský výrobce Smoby přináší dětem po celém světě nejen nejkvalitnější domečky s francouzským designem, ale také praktické příslušenství a doplňky, které si rychle oblíbí každé dítě. Předzahrádka se dvěma květináči je jako stvořená pro dětičky, které rády pomáhají rodičům v zahradě a touží se starat o své vlastní kytičky. Předzahrádku tvoří praktický plot, složený ze dvou částí v zelené barvě, který jednoduše umístíte před domeček. Na plotě jsou umístěny dva květináče v červené barvě, do kterých si děti mohou zasadit kytičky a starat se o ně. Předzahrádka má stejný odstín jako dětský domeček a ladí spolu jako komplet.

Plot s květináči má odolné, dvojité stěny a je vyroben nejmodernějším výrobním procesem Blow Molding, stejně jako všechny domečky Smoby. Vyznačuje se stabilitou, odolností a jeho povrch je zároveň jemný a sametový na dotek. Má příjemné oblé hrany, takže se děti nemusí bát zranění. Barvy na doplňcích Smoby nevyblednou ani po dlouhém čase zásluhou anti UV filtru a zachovají si své krásné a zářivé barvy po dlouhá léta, i přes nepříznivé počasí. Rozměry předzahrádky jsou 58*58*40 cm a její montáž je rychlá a jednoduchá. V případě potřeby můžete plot dodatečně rozšířit o další části.

Předzahrádka s květináči od Smoby svým originálním francouzským vzhledem a funkčností rozvíjí u dětí fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých a učí se zodpovědnosti. S tímto příslušenstvím se u chlapců i dívek vytváří a formuje vztah k přírodě, učí se pěstovat různé rostlinky a těší se z jejich růstu. Rodiče také ocení u dětí smysluplně strávený čas. K předzahrádce s květináči je možné pořídit i další praktické doplňky, mezi které patří i okap s nádrží na dešťovou vodu, díky kterým se dětí učí hospodařit a zalévat rostlinky se svou vlastní, získanou dešťovou vodou.

Předzahrádka je vhodná pro domečky:

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu58*58*40 cm
Celková výška40 cm
Rozměry balení49*12*60 cm
Celková délka58 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.