Přebalovací vozík pro panenku Baby Nurse Zlatá edice Smoby s postýlkou ​​a kuchyňkou od 18 měsíců

Popis produktu

Přebalovací vozík pro panenku Baby Nurse je multifunkční hračka z dílny francouzského výrobce Smoby určená pro holčičky od 18 měsíců. Součástí této pěkné hračky pro holčičky je postýlka a jídelní pult s židlí pro panenku o velikosti 42 cm. Vše se vejde do kompaktního dětského kufříku. Je to krásný dívčí set v kufříku v barevné kombinaci tmavě růžové, světle růžové a šedé barvy, doplněný látkovým baldachýnem na postýlce a přikrývkou pro panenku. Baldachýn i přikrývka jsou v bílé barvě s pěkným vzorem z limitované Zlaté edice Baby Nurse. Přebalovací vozík lze použít při mnoha dětských hrách. Po skončení hry se kufřík pohodlně uzavře a dá se buď přenášet kamkoli s sebou, nebo odložit. Rozměry rozložené hračky jsou 26*23*62 cm a díky své kompaktní velikosti složený nezabírá mnoho místa.

Z jedné strany se nachází postýlka s baldachýnem a peřinkou pro panenku s délkou přibližně 42 cm. Také je zde polička s odkládacím prostorem pro šatičky panenky, které můžete zavěsit na 2 malá ramínka, a tak má panenka všechny šatičky pěkně uklizené. Z druhé strany dítě využije jídelní pult s židlí, kde panenku krmí. Jako doplněk k přebalovacímu vozíku je dodávána lahvička, talířek ve tvaru srdíčka s lžičkou a dudlík. Postýlka pro panenku i jídelní židle s pultíkem se dají jednoduše složit do kufříku s kolečky, který má tvar vajíčka. Dítě si může celou soupravu pro panenku vzít všude s sebou. Je to velmi praktická a multifunkční hračka, kterou využije každá holčička ve věku od 18 měsíců.

Přebalovací vozík pro panenku s postýlkou ​​a kuchyňkou je krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. K čištění hračky se doporučuje používat vlhkou houbičku. Hra s panenkou rozvíjí dětskou fantazii, kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová a s oblibou si hrají hry na maminku, během nichž panenku krmí, koupou, uspávají. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Dětský přebalovací vozík Baby Nurse pro panenku v kufříku je vyroben z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou jemné a sametové na dotek.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*23*62 cm
Celková výška62 cm
Rozměry balení45*17*50 cm
Celková délka26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,82 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.