Přebalovací taška Voyage 4v1 Tots-smarTrike s vnitřní taškou a termoobalem na láhev béžová

Popis produktu

Přebalovací taška Voyage je extra velká taška pro maminky, do které si pohodlně sbalí všechny věci potřebné při procházce nebo výletě s děťátkem. Je vyrobena z lehkého voděodolného materiálu a ukrývá v sobě několik přihrádek a sáčků. Součástí tašky je vnitřní taška, která zajistí ještě více úložného prostoru. Dá se používat samostatně. Díky několika přepážkám se dá obsah v tašce organizovat, je přehledný a maminka v ní rychle najde vše, co potřebuje. Výborným doplňkem přebalovací tašky je přebalovací podložka a termoobal na láhev. Termoobal zajistí, že budete mít po ruce na každém výletě teplé mléko nebo čaj pro své miminko. Multifunkčnímu využití a elegantnímu provedení přebalovací tašky smarTrike neodolá žádná maminka.

Taška má řemínky na držení v ruce nebo na zavěšení na rameno a také 2 ramenní popruhy, které se dají přizpůsobit. Ramenní popruhy se dají šikovně skrýt a tak se batoh změní na stylovou tašku na rameno nebo do ruky. Další způsob využití tašky pro maminky je, že se dá velmi snadno připevnit k držadlům na kočárku. Těžkou tašku nemusíte nosit v rukou, jednoduše je zavěšena na kočárku. Dá se využít na 4 různé způsoby: taška na rameno, do ruky, batoh, taška na kočárek. Taška toTs-smarTrike má jednoduchý, ale trendový design a multifunkční využití, díky čemuž se hodí pro všechny moderní maminky a jejich děti. S řadou produktů Voyage se funkce spojuje s módou a doprovází děti od narození ve velkém stylu.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovější řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toTs. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich nejmenších. toTs poskytuje nejmodernější a chic kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují jejich vkus. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily. Kombinuje se v nich vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Taška Voyage má rozměry 45*17*34 cm.

Vlastnosti

  • velká přebalovací taška

  • dostatečný vnitřní prostor s přihrádkami a kapsami

  • odnímatelná vnitřní taška, velké vnitřní kapsy

  • velká vnější přihrádka

  • 2 přihrádky na láhve, termoobal na láhev

  • přebalovací podložka

  • háčky na připojení ke kočárku

  • připevnění na kočárek, taška na rameno, taška do ruky a batoh v jednom

  • nejmodernější design

  • kvalitní materiály

Doprava 79

Technické parametry

Rozměry produktu45*17*34 cm
Barvabéžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.