Přebalovací taška Voyage 4v1 Tots-smarTrike s vnitřní taškou a termoobalem na láhev šedá

Popis produktu

Přebalovací taška Voyage je jedinečná prostorná taška pro maminky, do které si pohodlně sbalí všechny věci potřebné při procházce nebo výletě s děťátkem. Každá maminka ví, kolik věcí potřebuje, když se se svým novorozencem chce vydat někam ven. Taška Voyage je splněným snem každé maminky. Je vyrobena z lehkého voděodolného materiálu a ukrývá v sobě několik přihrádek a sáčků. Součástí tašky je vnitřní taška, která zajistí ještě více úložného prostoru. Dá se používat jako samostatná taška. Díky několika přepážkám se dá obsah v tašce organizovat, je přehledný a maminka v ní rychle najde vše, co potřebuje. Výborným doplňkem tašky je přebalovací podložka a termoobal na láhev. Díky termoobalu má maminka vždy připravený teplý čaj nebo mléko, když na její miminko přijde během vycházky žízeň.

Přebalovací taška má opravdu multifunkční využití, dá se použít na 4 způsoby: taška na rameno, taška do ruky, batoh nebo taška na kočárek. Taška má řemínky na držení v ruce nebo na zavěšení na rameno a také 2 ramenní popruhy, které se dají přizpůsobit. Ramenní popruhy se dají šikovně skrýt a tak se batoh změní na stylovou tašku na rameno nebo do ruky. Další způsob využití tašky pro maminky je, že se dá velmi snadno připevnit k držadlům na kočárku. Těžkou tašku nemusíte nosit v rukou, jednoduše je zavěšená na kočárku. Taška Tots-smarTrike má jednoduchý trendový design a multifunkční využití, díky čemuž se hodí pro všechny moderní maminky a jejich děti. S řadou produktů Voyage se funkce spojuje s módou a doprovází děti od narození ve velkém stylu.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovější řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti totT. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich nejmenších. toTs poskytuje nejmodernější a chic kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují jejich vkus. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily. Kombinuje se v nich vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Taška pro maminky Voyage má rozměry 45*17*34 cm.

Vlastnosti

  • velká přebalovací taška 4v1
  • dostatečný vnitřní prostor s přihrádkami
  • odnímatelná vnitřní taška, velké vnitřní kapsy
  • velká vnější přihrádka
  • 2 přihrádky na láhve, termoobal na láhev
  • přebalovací podložka
  • háčky na připojení ke kočárku
  • připevnění na kočárek, taška na rameno, taška do ruky a batoh v jednom
  • nejmodernější design
  • kvalitní materiály
  • voděodolný povrch
Doprava 79

Technické parametry

Rozměry produktu45*17*34 cm
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.