Přebalovací taška s podložkou 2v1 Mon Grand Poupon Corolle s 5 doplňky pro 36–42 cm panenku od 24 měsíců

Popis produktu

Přebalovací taška s podložkou 2v1 pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle promění každou hru s panenkou na neuvěřitelný zážitek. Jako jediný e-shop na trhu zpestříme hru vašeho děťátka touto skvělou 5dílnou soupravou na přebalování, která je určena pro panenky o velikosti 36–42 cm. V přebalovací tašce s rozkošným francouzským designem si dětičky od 24 měsíců najdou hadřík na utírání, tělové mléko, krém a plenku. Praktická přebalovací taška s úložným prostorem se přitom vždy a všude jednoduše přemění na přebalovací podložku a péči o panenku může začít. Tato jedinečná souprava na přebalování s nezbytnými doplňky vašemu děťátku prostě nesmí chybět.

Do detailů propracovaná přebalovací taška s podložkou a doplňky je vyrobena z prvotřídních materiálů, které jsou příjemné na dotek a už od prvního momentu zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Přesvědčte se o tom sami díky této krásné přebalovací tašce s podložkou a doplňky.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • přebalovací taška s podložkou
  • s 5 doplňky
  • pro panenky s velikostí 36–42 cm
  • od 24 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.