Přebalovací stůl pro panenku Baby Nurse Srdíčko Smoby s 10 doplňky

Popis produktu

Smoby dětský opatrovací stolek pro panenku Baby Nurse je proveden v krásném tvaru srdíčka. Je to unikátní dětská hračka se dvěma patry. Přebalovací stolek je proveden v krásné kombinaci bílé a růžové barvy s krásnými kytičkami a srdíčky. V dolní části je místo na odkládání doplňků a pomůcek pro holčičku a její panenku. Set obsahuje židli na krmení, přebalovací pult, vaničku na koupání, sprchu, talířek se lžičkou a láhev na krmení.

Stolek je ozdobený hodinami s mechanickými ručičkami. Pečovatelský stolek pro panenku má mnoho úložného priestoru- poličku na odkládání šatů, ručník, 2 poličky na potraviny pro panenku. Je to krásná a jedinečná hračka pro holčičku od 3 let. Stolek pro panenku je vyroben z pevného a odolného plastového materiálu, která je zároveň příjemný a sametový na dotek. Péče o panenku je součást hry s panenkou, kdy děti napodobují své rodiče. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost.

Děti rádi předstírají že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, přebalují, uspávají. Na vlastní panence se učí jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby se zabývá produkcí kvalitních a jedinečných hraček svým designem jako i funkčností. Tato hračka je kvalitní evropský výrobek, který splňuje nejpřísnější normy kvality a odolnosti. Holčičky se s touto hračkou vědí velmi dlouho hrát.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*57*76 cm
Celková výška76 cm
Rozměry balení49*19*63 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,28 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.