Přebalovací set Baby Nurse Zlatá edice Smoby pro panenku v kufříku

Popis produktu

Přebalovací set Baby Nurse v růžovém kufříku je krásná hračka, která pomáhá holčičkám při péči o svou panenku. Sada na přebalování panenky je v kompaktním kufříku, a tak si ji malá maminka může vzít kamkoliv s sebou. Dětský set na přebalování je vhodný pro děti od 3 let. Součástí soupravy na přebalování je 12 nezbytných doplňků: 2 lahvičky, 1 lahev pro miminko, lžička, talířek ve tvaru srdíčka, 2 kartičky na zaznamenávání růstu a výšky děťátka, náramek, podložka na přebalování, teploměr, plenka. Rozměry setu pro děti na přebalování panenky v kufříku jsou 24*10*24 cm. Dětská souprava je vhodná pro panenky velké 32 cm. Malé maminky si s tímto doplňkem budou velmi rády hrát, protože má realistické provedení a krásný design. Něžná růžová barva je jako stvořená pro každou holčičku.

Hra s panenkami kromě zábavy poskytuje také mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. S panenkami si hrály už naše maminky, babičky i prababičky. Všechny dívky se totiž velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupou ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkouší, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním si se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti. Je to kvalitní francouzský výrobek, který je vyroben z pevných a odolných plastových materiálů, které dětem poslouží dlouhá léta. Plast je zároveň lehký a příjemný na dotek pro jemné dětské ruce.

Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Hračky Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu24*10*24 cm
Celková výška10 cm
Rozměry balení24*10*24 cm
Celková délka24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,67 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.