Přebalovací potřeby v kufříku Vanity Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pro panenku s 12 doplňky

Popis produktu

Přebalovací potřeby v kufříku Vanity Natur D'Amour z oblíbené kolekce Baby Nurse potěší všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které rády pečují o svou panenku. Sada na přebalování panenky je v kompaktním kufříku v krásných pastelových barvách, a tak si ji malá maminka může vzít kamkoliv s sebou. Souprava obsahuje 13 praktických doplňků, mezi kterými je krém, sirup, láhev pro panenku, lžička, talířek, noční a denní kartička, náramek, plenka, teploměr, jogurt s otevíratelným víkem a podložka na přebalování.

Lehký kufřík s nápisem Baby Nurse je vyhotoven z kvalitních, odolných plastových materiálů se zaoblenými hranami, které jsou sametově jemné na dotek. Jeho rozměry jsou 24*11*24 cm, holčičkám se s ním snadno manipuluje i díky ergonomické rukojeti, přizpůsobené dětským ručkám. S touto realistickou hračkou se holčičky dosyta zabaví, zahrají si s panenkami nejen doma, ale také na návštěvách se svými sourozenci a kamarády. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností, získávají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých. Panenka není součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*11*24 cm
Rozměry balení26*11*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.