Přebalovací kufřík s postýlkou a židličkou Violette Baby Nurse Smoby pro panenky se 6 doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Přebalovací kufřík pro panenku z edice Baby Nurse je multifunkční hračka z dílny francouzského výrobce Smoby. Je vhodná pro holčičky od 18 měsíců, které se mohou těšit na postýlku a skládací jídelní pultík se židlí pro panenku s max. velikostí 42 cm. Originální přebalovací centrum lze složit do kompaktního kufříku na kolečkách, takže si ho děti budou moci vzít kamkoli s sebou a nezabírá mnoho místa. Dá se rychle rozkládat a po hře pohodlně uzavřít. Krásné odstíny růžové zaujmou každou holčičku a těšit se mohou i na látková nebesa kolem postýlky a přikrývku s moderním vzorem.

V kufříku děti najdou 6 doplňků, mezi nimiž je talířek na krmení ve tvaru srdíčka, lžička, ramínka, láhev na mléko a přikrývka pro panenku. Nad postýlkou je polička, na kterou si malé maminky odloží různé doplňky a po bocích jsou další poličky, na které se dají zavěsit ramínka, aby měla panenka šatičky uklizené. Praktický cestovní set o péči o panenku je vybaven praktickým držadlem, přizpůsobeným pro malé dětské ručky, takže si svůj kufřík ve tvaru vajíčka snadno přesunou. Vrchní část kufříku je ozdobena barevnými srdíčky a názvem Baby Nurse.

Rozměry rozložené hračky jsou 26*26*62 cm, přičemž její celková výška je 62 cm a váha příjemných 1,8 kg. K čištění hračky se doporučuje používat vlhkou houbu. Hra s panenkou rozvíjí dětskou fantazii, kognitivní, motorické schopnosti a odpovědnost a samostatnost. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová a s oblibou si hrají hry na maminku, během kterých panenku krmí, koupou, uspávají. Přebalovací kufřík je vyroben z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou jemné a sametové na dotek.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*26*62 cm
Celková výška62 cm
Rozměry balení45*17*52 cm
Celková délka26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,8 kg
Barvafialová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.