Pracovní vozík Auta Smoby s mechanickou vrtačkou, autem McQueen a 27 doplňky

Popis produktu

Smoby pracovní vozík Cars (Auta) je detailně zpracovaná a krásná hračka pro chlapce, kteří se s nadšením hrají s pracovním nářadím a milují autíčka. Celý vozík, včetně všech doplňků, je vyroben z nejkvalitnějších plastů, které jsou velmi odolné a dlouho vydrží. Zároveň jsou však sametově příjemné na dotek a šetrné k pokožce. Vyroben je s důrazem na bezpečnost, proto jsou všechny tvary zaoblené. Vozík stojí na dvou kolech, které se snadno otáčejí, takže je mobilní a malý automechanik si ho může všude vzít s sebou. Převeden je v krásné červené a černé barvě. Působí tak jako skutečná přenosná stáj pro závodní auta. Vozík se nese v duchu známé pohádky Auta, která je u děti velmi populární, takže si tuto hračku hned zamilují. Složený je ze tří pater.

Spodní příčka slouží k odložení potřebného nářadí, jako jsou šrouby a šroubovák. Střední příčka je menší a také slouží jako úložný prostor. Na boku vozíku jsou úchyty na nářadí, kde si může malý mechanik zavěsit například svěrák. Nejlépe patro slouží jako pracovní plocha, která mě oddělitelnou desku na montování šroubů. Celkem vozík obsahuje až 27 doplňků, přičemž všechny jsou vyrobeny tak, aby jejich dítě umělo správně uchopit a hrát se s nimi. Vozík obsahuje také autíčko McQueen, známá postavička z pohádky Auta. Toto autíčko se dá rozebrat. Malý automechanik může před každým závodem vyměnit autíčku kola, či zkontrolovat motor. Na ploše se nachází i prostor na odložení mechanické vrtačky pomocí, které může autíčko rozebrat a zpět složit.

Ovládá se jednoduchým stisknutím tlačítka. Dětský pracovní vozík je komplexní, designově krásné udělána hračka od francouzské společnosti Smoby, která má dlouhou tradici a je garancí nejvyšší kvality. Vozík je snadno přenosný a kompaktní, proto se v případě potřeby jednoduše schová. Rozměry jsou 21*31*57 cm. Děti, které milují autíčka, si tuto hru rychle oblíbí. Užijí si dlouhé a dlouhé hodiny zábavy a do hry mohou přizvat i kamarádů. Jeden může být závodník a druhý jeho mechanik. Zlepší si tak smysl pro týmovou spolupráci. Kromě zábavy si i vytříbit jemnou motoriku a manuální dovednosti, které jsou v pozdějším věku velmi důležité. Dětský vozík Cars je vhodný pro děti ve věku od 3 let.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*31*57 cm
Celková výška57 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.