Pracovní stůl Letadla Smoby s mechanickou vrtačkou, letadlem Dusty a 20 doplňky

Popis produktu

Smoby dětský pracovní stůl Planes (Letadla) je detailně propracovaná a krásně udělaná hračka. Je ideální pro malé chlapce, kteří se rádi hrají na kutily a mají rádi letadla. Stolek, včetně všech doplňků, je vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Jde o plasty, které jsou velmi odolné, takže mnoho vydrží. Zároveň jsou však šetrné k pokožce a příjemně sametové na dotek. Převeden je v oranžové, černé a stříbrně barevné kombinaci. Doplněn je také o prvky světlemodré barvy, které působí velmi svěže. Stolek pro chlapce stojí na čtyřech nohách, které jsou zpevněné konstrukcí ve tvaru X. Stolek je proto pevný a stabilní. Malý kutil tak může bezstarostně pracovat na svých výtvorech údržbě letadélka. Mezi čtyřmi nožkami se ve spodní části nachází nakloněná polička na odkládání jiných hraček, nebo věcí. Pracovní plocha stolku je prostorná na práci s nářadím.

Nářadí pro malé opraváře je ergonomicky řešena tak, aby přesně pasovalo do malé ručky. Dítě tak může jednotlivé části přesně uchopit a hrát se s nimi. Na pravé straně pracovní plochy jsou vyrobeny malé dírky, do kterých se dají namontovat šrouby. Dítě si tak může tříbit své manuální dovednosti. Stejně tak se na pravé straně nachází i malý svěrák na přidržení letadýlku. Letadlo Dusty je možné rozložit na 12 částí a pak ho za pomoci pracovního nářadí složit zpět. Střed pracovní plochy je pro letištní dráhu, na níž letadélko vzlétá a přistává. Na ploše je i panel, na který si může malý kutil libovolně připevnit pracovní nářadí. Na jeho pravé straně je radar, kteří dítě přiučí něco o navigaci a zasvětí ho do tajů letectví. Na levé straně se nachází držák na mechanickou vrtačku. Ta se ovládá velmi jednoduše stisknutím tlačítka. Kutil s ním může šroubovat různé součástky a skládat, nebo rozkládat letadélko, o které se musí před každým odletem postarat.

Dětský pracovní stůl Letadla je krásná, kvalitní a detailně propracovaná hračka od francouzského výrobce Smoby, který je garancí nejvyšších evropských standardů. Stolek krásně ozdobí dětský pokoj. Vhodný je pro děti ve věku od 3 let. Rozměry produktu jsou 49*27*75 cm. Mezi doplňky se nacházejí věci jako kombinačky, šroubovák nebo francouzský klíč – celkem až 20 doplňků. Dítě se může hrát s letadélkem, starat se o jeho údržbu a učit se tak novým poznatkům z letectví. Přitom získává velmi důležité motorické schopnosti a cit pro manuální práci, která je v pozdějším věku důležitá. S nářadím může zapojit svou fantazii a užít si tak dlouhé hodiny zábavy. Do hry může zapojit i kamarády. Jeden bude pilot a druhý mechanik. Buduje si tak sociální cítění a smysl pro týmovou spolupráci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*27*75 cm
Celková výška75 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.