Pracovní stůl trojkřídlý Black&Decker Mega Center Smoby strojírenství instalatérství malování a tesařství 100 doplňků 103 cm výška

Popis produktu

Pracovní stůl trojkřídlý Black&Decker Mega Center od francouzského výrobce Smoby potěší všechny děti a zejména chlapce od 3 let, kteří si rádi hrají hry na technická povolání. Při práci na instalatéry, mechaniky a tesaře se mohou spolehnout na bohatou sadu 100 doplňků, mezi nimiž se nachází mechanická vrtačka se 2 nástavci, kleště, pila, šroubovák, montážní klíče, kladivo, váleček na malování, svěrák, šrouby, matice, hřebíček, potrubní díly, poličky na drobné součástky, různé montážní části a dílce. Pracovní stůl se 3 herními plochami je vybaven kolečky pro snadné přesouvání a otevíratelnými bočními křídly, takže se dá za pár vteřin snadno rozložit a sundat.

Střední část je vyhrazena strojírenské práci, dítě se učí pracovat se svěrákem, zatloukat hřebíky, měřit díly pomocí mechanického pravítka a poskládá si autíčko podle návodu. Naplno si rozvíjí jemnou motoriku, poznává nové nástroje, a jak se správně používají. Zadní stěna je vybavena závěsným systémem pro pracovní nářadí a odkládací plochou pro drobné součástky, takže má dítě potřebné doplňky vždy po ruce. Mistry a kutily potěší i praktická tabulka, na kterou si budou moci křídou kreslit a psát poznámky, rovněž využijí i praktické poličky pod pracovní plochou.

Instalatérská a malířská část sestává z umyvadla, malířského válečku, dávkovače mýdla na ruce a stěnou s montážními otvory, na kterých si dítě vyzkouší instalaci potrubí, přičemž má k dispozici také obrázkový návod. Skrz hotové potrubí bude moci spustit míček a sleduje, zda se dostane na místo určení. Při stavbě potrubí si děti budou moci vyzkoušet různé způsoby montáže, a tak si naplno rozvinou prostorové vidění a technickou představivost.

Tesařská část je určena pro všechny děti, které se chtějí naučit pracovat se dřevem. Malé truhláře a tesaře potěší stolní kotoučová pila, se kterou se naučí řezat dřevěné dílky pomocí posuvného mechanismu. Kotoučová pila vypadá velmi realisticky, děti při práci se dřevem využijí také praktickou pilku, kterou si mohou pověsit na boční stranu stolku. Součástí tesařství je i malá polička na drobné dílky, které si do ní mohou tesaři po práci uklidit.

Rozměry pracovní dílny jsou 56*34*103 cm. Je velmi důležité vést malé děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke světu dospělých, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje práce řemeslníka. Prostřednictvím dětské dílny se rozvíjí jemná motorika, logické myšlení a koncentrace. Učí se rychleji řešit problémy, při hře s více dětmi si rozdělí úkoly při montáži, zlepšují své komunikační schopnosti a získávají sebevědomí.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu56*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení59*26*75 cm
Celková délka56 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,26 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.