Pracovní stůl Ready 2 Go Bořek Stavitel Smoby v kufříku s 22 doplňky

Popis produktu

Seznamte se s praktickým a kvalitním pracovním stolem Ready 2 Go Smoby s 22 doplňky spolu s motivem animované postavičky Bořka Stavitele, která je idolem všech šikovných a zručných chlapců po celém světě. Pracovní stůl je vhodný pro chlapce od 3 let a vyznačuje se jedinečnou schopností rychlého složení do praktického kufříku, který si váš malý stavbař může snadno vzít s sebou, kamkoliv půjde.

Pracovní stůl je vyroben v sympatickém modro-oranžovém designu, který se zalíbí každému šikovnému chlapečkovi. Dítě ocení kvalitní a pevnou plastovou konstrukci, při které se nemusí bát zranění. Při své práci s jednotlivými díly se zaoblenými hranami se dítě naučí správné manipulaci s nářadím a potřebné trpělivosti. Dětský pracovní stůl přináší chlapci řadu výhod, mezi které nepochybně patří i rozvíjení jemných motorických schopností, ale i lepší koncentrace a soustředěnost. Na pracovním stole dítě najde vše, po čem touží každý malý stavitel. Naučí se, jak se používá kladívko či pilka, nebo se jednoduše rozhodne pro šroubovák a pustí se do práce na svém vlastním projektu. S tímto pracovním stolem s 22 doplňky nehrozí, že by se vaše dítě začalo nudit. Chlapeček může neustále vymýšlet nové možnosti a připojovat k sobě jednotlivé díly tak, jak se mu líbí. Dětská fantazie se díky tomu neustále rozvíjí a hledá nové výzvy.

Dětský pracovní stůl Ready 2 Go s 22 doplňky od francouzské firmy Smoby přináší každému dítěti možnost rozvoje kreativity a fantazie, přičemž se naučí, jak funguje nářadí v dílně a naučí ho udržovat si pořádek na pracovním stole. Každé nářadí na pracovním stole má své místo, kam se má uklidit a dítě velmi rychle pochopí, co kam patří. Celkové rozměry dětského pracovního stolu jsou 43*35*77 cm s nízkou hmotností jen 2 kg. Firma Smoby patří k renomovaným výrobcům dětských hraček, které splňují ta nejvyšší kritéria kvality a podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu.

Vlastnosti

  • praktický kufříkový systém
  • kvalitní konstrukce
  • atraktivní design s motivem Bořka Stavitele
  • šikovná sada 22 doplňků
  • zaoblené hrany všech plastových dílů
  • vhodné pro chlapce od 3 let
  • nízká hmotnost jen 2 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu43*35*77 cm
Celková výška77 cm
Rozměry balení43*9*33 cm
Hmotnost2,0 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.