Pracovní stůl Bořek stavitel Smoby se skládacím silničním válcem a 80 doplňků

Popis produktu

Dětská pracovní dílna s silničním válcem a doplňky Bořek stavitel od Smoby je dokonalá hračka pro malého stavitele. Celá dílnička obsahuje i skládací válec a až 80 doplňků a je vyrobena z kvalitního plastu, který je odolný a zároveň velmi příjemný na dotek. Tento pracovní stolek je novinkou a je velmi oblíbený zejména u chlapců. Stůl stojí na čtyřech nožkách, které jsou mezi sebou zpevněné oranžovou úložnou poličkou, takže stůl je pevný a stabilní. Stůl je proveden v oranžové, modré, šedé a černé barevné kombinaci. Pod pracovní plochou se nachází polička, kam si může malý kutil odložit jiné hračky nebo nářadí. Celá dílnička je vhodná pro chlapce od 3 let a každou hru udělá zajímavou a originální.

Součástí pracovní dílny je a silniční válec, který si mohou malí stavitelé sami složit a opravovat ho. Stejně tak je součástí pracovní plochy i oranžový panel, na který si může malý kutil libovolně připnout různé pracovní doplňky. Na pravém postranním panelu je držák na vrtačku a na levém jsou umístěny úložné prostory na šrouby a náhradní díly. Přímo na oranžový panel si malí stavitelé mohou připevnit jakékoliv nářadí, které je také součástí dílny. V balení naleznete šroubováky, kladívko a vrtačku, celkem až 80 doplňků. Ke své práci je nezbytně potřebuje každý mechanik. Děti si tak bez problémů mohou složit vlastní výtvory. Na pracovní desce se nachází i malý svěrák, kterým si mohou děti věci přichytit a pořádně šroubovat či vrtat.

Pracovní dílna Bořek stavitel se silničním válcem a doplňky pro děti je nová, moderní a krásná hračka od francouzského výrobce Smoby, která splňuje nejpřísnější evropské standardy. Stolek je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová. Celá smontovaná dílna má rozměry 60*34*103 cm. S touto dílnou s motivem pohádky Bořek stavitel si dítě užije spoustu zábavy. Navíc hra podporuje vývin motorických schopností a naučí dítě něco i ze světa aut a mechaniky. S dětskou dílničky se dětičky nikdy nebudou nudit. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení59*14*77 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,84 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.