Pracovní stůl Bricolo Center Bořek Stavitel Smoby s jeřábem a silničním válcem s 92 doplňky

Popis produktu

Co by vyrostlo z vašeho chlapečka bez pořádného pracovního stolu, na kterém si může tříbit své technické dovednosti a představivost? S pracovním stolem Bricolo Center od firmy Smoby s motivem Bořka Stavitele, známé animované postavičky z britského animovaného seriálu o šikovném staviteli, který si vždy poradí, jako každý správný chlap se naučí, co přináší práce v dílně. Pracovní stůl je vybaven 92 doplňky na té nejvyšší úrovni, spolu s ovladatelným jeřábem a silničním válcem, se kterým si váš malý kutil užije nesmírné množství zábavy. Všechny díly jsou precizně vyrobeny s důrazem na jemné a oblé hrany, aby se chlapeček neměl žádnou šanci poranit. Stabilní pracovní stůl zdobí výrazné logo Bořka Stavitele, díky kterému si každé dítě bude připadat jako opravdový stavitel.

Pracovní stůl slouží především ke zlepšení motoriky a soustředění dětí. Každý chlapeček rád zjistí, jak se skládá malý válec, který přispěje ke správné technické představivosti dítěte. Všechny doplňky na tomto skvělém pracovním stole jsou plně funkční a připravené kdykoli zapojit fantazii chlapečka, který si bude postupně zkoušet všechny součásti a učit se nové věci. Vaše dítě se při hře s funkčním krásným žlutým jeřábem na pracovním stole Smoby naučí důkladné a opatrné práci. Bohatá výbava 92 doplňků na tomto pracovním stole zabaví chlapečka na velmi dlouhou dobu, přičemž si bude moci vyzkoušet práci s kladívkem, šroubovákem, klíčem, maticemi, šrouby a dalším příslušenstvím, které ke své práci potřebuje každý mechanik a stavitel. Děti se s tímto modelem pracovního stolu mohou dosyta vyřádit a vyzkoušet si hranice své vlastní představivosti.

Pracovní stůl Bricolo Center Stavitel se silničním válcem a jeřábem spolu s 92 doplňky je moderní a krásná hračka pro chlapce, kteří touží objevovat a zkoušet různé nové a technické věci. Francouzský výrobce Smoby do této hračky vložil opravdu všechno. Nádherné designové provedení, spolu s kvalitními a příjemnými díly na dotek splňují ta nejpřísnější kritéria kvality. Dětský pracovní stůl je kompaktní, snadno se přenáší a jeho celkové rozměry ve smontovaném stavu jsou 82*37*117 cm. S touto pracovní dílnou se váš chlapec nebude nikdy nudit a může vymýšlet vždy nové práce s kvalitním nářadím.

Vlastnosti

  • kvalitní vyhotovení a spolehlivá konstrukce
  • zaoblené hrany plastových dílů
  • ovládatelný jeřáb
  • skládací silniční válec
  • velké množství doplňků až 92 kusů
  • kompaktní pracovní stůl
  • atraktivní design s motivem Bořka Stavitele
  • spolehlivý francouzský výrobce Smoby
  • vhodný pro chlapce od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu82*37*117 cm
Celková výška117 cm
Rozměry balení60*16*76 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,0 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.