Pracovní stůl Black&Decker Premier Etabli Smoby s 20 doplňky

Popis produktu

Smoby Black&Decker Premier Etabli pracovní stůl s nářadím je ideální hračka pro dítě, které se rádo pomáhá s různými domácími pracemi. Stolek je vyroben z kvalitních plastů, které jsou odolné a zároveň sametové na dotek. Převeden je pracovních barvách červené a černé barevné kombinaci, která připomínají skutečnou pracovní dílnu. Červená barva zároveň dodává stolku eleganci. Konstrukce stolku je řešena ve tvaru X, kromě vrchní pracovní části, která je rovná. Proto je stolek pevný a stabilní. Ergonomicky je přizpůsoben tak, aby umělo dítě s jistotou a pevně uchopit jednotlivé části a hrát se. Pracovní stolek je vyroben s důrazem na zaoblené tvary, proto je hra s ním velmi bezpečná.

Na pracovní části se nacházejí různé druhy nářadí pro malého kutila. Na boku je úchytka pro mechanickou vrtačku. V pracovní ploše jsou provedeny dírky, do kterých se dají namontovat šrouby, ať už šroubovákem nebo mechanickou vrtačkou. Na ploše se nachází i většina z pracovního nářadí, které je opravdu bohaté – celkem až 20 doplňků. Kladívko, pilka, pilník, šroubky, šroubovák, mechanická vrtačka a motorka. Motorku pro děti je možné rozebrat a znovu složit za pomoci pracovního nářadí. Na stolku je i malý svěrák, který slouží k uchycení motorky.

Taková hra vyvíjí u dítěte motorické schopnosti, které v budoucnu určitě využije. Black & Decker Premier Etabli je designově krásně udělaná hračka od francouzské společnosti Smoby, takže splňuje nejpřísnější evropské kritéria. Vhodný je zejména pro chlapce ve věku od 3 let. Je kompaktní a snadno se v případě potřeby schová. Na výšku měří 61 cm, široký je 57 cm a dlouhý 42 cm. S tímto stolkem se může dítě hrát i s kamarády a budovat si tak sociální cítění a smysl pro týmovou práci. Přitom si užije spoustu zábavy, zároveň se však i hodně naučí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu61*42*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení46*13*59 cm
Hmotnost1,69 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.