Pracovní stůl Activity Kiddieland s nářadím, se zvukem a světlem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland dětský pracovní stolek Activity s nářadím učí malého kutila jak zacházet s pracovními pomůckami a nářadím. Jednotlivé doplňky vydávají zvuky, a dítě se učí, co jak funguje. Každé nářadí- vrtačka, kladivo, pilka po zmáčknutí vydává své realistické zvuky jako skutečné nářadí a vyhrávají veselé tóny a melodie. Po stisknutí různých forem a ozubených koleček zazní pěkná hudba a rozsvítí se světýlka. Dětský pracovní stolek je velmi kvalitní pevná dětská hračka vhodná pro nejmenší děti od 12 měsíců, se kterým se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nový.

Má spoustu zvukových a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě - mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb - když hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky. Tato dětská hračka jistě potěší každé dítě, i více dětí a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami.

Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Dětský pracovní stolek je proveden v krásných veselých barvách modré, červené, zelené, žluté a fialové barvy. Rozměry produktu jsou 32*17*30 cm. Jednotlivé doplňky jako i celý pracovní stolek mají oblé hrany a jemné tvary, je vyroben z kvalitního plastu, který je jemný k dětským ručkám. Pracovní stolek se zvuky a světlem je kvalitní evropský výrobek, který zaručuje dlouholetou kvalitu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu32*17*30 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.