Pracovní opasek Black&Decker Tools Belt Smoby 44 cm délka se 14 doplňky

Popis produktu

Máte doma šikovného řemeslníka, který touží po vlastním pracovním opasku s nástroji? Pracovní opasek Black&Decker od francouzského Smoby je špičkový opasek pro všechny malé kutily od 3 let. Délka pásku lze snadno přizpůsobit potřebám dítěte, které si v něm dokáže odnést až 14 pracovních nástrojů a doplňků. V sadě najde pilku, šroubovák, kladívko, francouzský klíč, šrouby, konstrukční díly, matice a měřicí pásmo. Součástí designového oranžovo-černého opasku je i praktická kapsička. S tímto dětským páskem se bude každý chlapec cítit jako skutečný opravář, který si dokáže poradit s jakýmkoli problémem.

Dětský pásek s pracovním nářadím rozvíjí u chlapců především prostorovou představivost a učí se logicky přemýšlet. Děti se naučí také pořádkumilovnosti, rychle pochopí, že každý nástroj má své místo, na které je třeba ho po hře uklidit. Pásek je vyroben z kvalitního popruhu, který lze snadno nastavit a umožňuje pohodlné nošení potřebného nářadí po dlouhou dobu. Díky klipsovému uzavírání pracovní opasek s nářadím z dětských boků jen tak snadno nesklouzne. Všechny doplňky jsou vyrobeny z prvotřídního plastu, bezpečného pro hru na řemeslníky, kteří rádi pomáhají svým rodičům při opravách v domácnosti. Rozměry opasku jsou 44*6*10 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu44*6*10 cm
Rozměry balení35*4*26 cm
Celková délka44 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.