Pracovní nářadí elektronické EVO Black&Decker Smoby s nástavci pila leštička a vrtačka

Popis produktu

Pracovní nářadí 3v1 EVO Black&Decker potěší všechny malé opraváře a kutily od 3 let. Multifunkční pracovní nářadí se 3 výměnnými hlavicemi umožní dětem provádět různé opravy v pohodlí domova. Pracovní nářadí v sobě zahrnuje vrtačku se 3 nástavci, přímočarou pilu a rotující brusku. Každý nástroj lze rychle sestavit jednoduchou výměnou nástavců. Multifunkční pracovní hračka je vyrobena z pevného a kvalitního plastu, držadlo s gumovým povrchem je příjemné na uchopení. Dětská pila, bruska a vrtačka v jednom je fantastická hračka, se kterou se malí kluci zabaví dlouhé hodiny. Mohou se hodně naučit o tom, jak se používají pracovní nástroje a co všechno je zapotřebí pro různé opravy.

Děti si velmi rády hrají s pracovními nástroji, neboť se při takové hře cítí jako dospělí. Je zapotřebí vést nejmenší děti ke hře na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke skutečnému světu, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život opraváře. Prostřednictvím nástrojů se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Rozměry hračky jsou 20*5*18 cm, napájí se 2 bateriemi typu AA, které jsou součástí balení. Originální oranžovo-černé provedení s motivem pracovního nářadí Black&Decker zaujme každého malého řemeslníka.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*5*18 cm
Rozměry balení32*7*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteBatteries: 2 x AA (included)
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.