Pracovní dílna Stanley Bricolo One Workbench Smoby se zatloukačkou a 57 doplňky

Popis produktu

Pracovní dílna Stanley Bricolo One Workbench od francouzského výrobce Smoby představuje originální hračku pro chlapce od 3 let. Zahrnuje v sobě spoustu funkcí a doplňků, díky čemuž je zárukou hodin plných zábavy pro malé mistry opraváře. Děti se mohou těšit na sadu 57 doplňků, mezi kterými jsou kleště, šroubovák, pilka, kladívko, montážní klíče, svěrák, šrouby, matice a hřebíky, integrovaná zatloukačka a pravítko na přední straně stolku. Dílna pro kluky je vybavena přihrádkami a boxy pro drobné šrouby, zadní stěna disponuje závěsným systémem pro nářadí. Pracovní stůl ve žlutém provedení stojí na 4 stabilních nohách, je vyroben z prvotřídního plastu s hladkým povrchem.

Okouzlující vzhled s motivem pracovního nářadí Stanley umocňuje realistické zážitky při hře na technická povolání. Je velmi důležité vést malé děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují ke světu dospělých, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život opraváře. Prostřednictvím dětské dílny se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje i rozvoj logického myšlení a koncentrace. S pracovní dílnou si při opravách ve svém pokojíčku rozvíjejí i svou fantazii a představivost. Rozměry pracovní dílny jsou 56*34*103 cm.

Francouzský výrobce Smoby přináší dětem již dlouhá léta prvotřídní hračky ve špičkové kvalitě. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu56*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení60*16*76 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.