Pracovní dílna se skákajícím autem Flash McQueen Cars XRS Smoby s rampou a 94 doplňků

Popis produktu

Pracovní dílna Auta 3 od francouzského Smoby je moderní dílna z kvalitního a odolného plastu, která nabízí bohatou sadu 94 doplňků, s nimiž si malí automechanici zahrají dlouhé hodiny. Stolek v červeno-černé barevné kombinaci s motivem animované pohádky Auta stojí na čtyřech nožkách, je stabilní a pevný. Chlapci se výborně zabaví s rampou na spouštění a odrážení autíčka McQueena, a zároveň se ho naučí i sestavitt. Na ploše se nachází pro autíčko i parkovací místo.

Zadní stěnu pracovního stolku tvoří panel, na který se dají zavěsit různé pracovní pomůcky. Po obou stranách panelu si dítě může ukládat drobné součástky jako například šrouby. Náhradní díly, které potřebuje mít malý mechanik stále po ruce, si může uložit zase do vyklápěcí přihrádky, která je ve spodní části pracovního panelu. Součástí pracovní dílny jsou šroubováky, kombinačky, pilka či kladívko – nástroje, které ke své práci nezbytně potřebuje každý mechanik. Na pracovní desce se nachází i malý svěrák, kterým si může přidržet autíčko při jeho rozkládání a následném skládání, které lze díky šroubovákům.

Stolek je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová. Celá smontovaná dílna má rozměry 110*34*110 cm, pracovní deska je ve výšce 53 cm. S touto dílnou a autíčkem si dítě užije spoustu zábavy, přičemž si rozvíjí motorické schopnosti, učí se pracovat s různými nástroji a probouzí se v něm představivost a fantazie. Chlapci se budou při hře cítit jako skuteční automechanici, získají pocit zodpovědnosti a naučí se udržovat ve své dílně pořádek.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. S hračkami Smoby se rozvíjí dětská představivost a fantazie, upoutají chlapce i dívky. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu110*34*110 cm
Celková výška110 cm
Výška pracovní plochy53 cm
Rozměry balení60*16*77 cm
Celková délka110 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.