Pracovní dílna s mechanickou vrtačkou Black&Decker Smoby se svěrákem a skládací motorkou a 82 doplňků 103 cm výška

Popis produktu

Pracovní dílna Black&Decker z dílny francouzských designérů Smoby představuje skvělou hračku pro všechny šikovné a zvídavé děti již od 3 let. Skrývá v sobě množství funkcí a v bohaté sadě 82 doplňků najdou malí řemeslníci kromě montážních dílků i praktické nářadí – kladívko, šroubovák, pila, montážní klíče, kleště a mechanickou vrtačku. Své technické dovednosti si vyzkouší při skládání motorky, praktický svěrák jim pomůže při všech konstrukčních pracích. Naučí se zacházet s drobnými dílky, mezi které patří například šrouby a matičky, rozvíjejí si tak jemnou motoriku, fantazii a představivost. S touto nadčasovou dílnou se zabaví i několik dětí, sourozenci a kamarádi.

Konstrukční dílna nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny doplňky pro malé konstruktéry. Na zadní stěně se nachází úložný systém pro nářadí a oranžové boxy pro drobné šrouby. Pracovní plocha je vybavena různými montážními otvory, na její přední straně najdou děti i praktické pravítko. Dodatečný úložný prostor pod pracovní deskou poslouží jako odkládací plocha pro další pracovní pomůcky. Dětský stolek je stabilní díky 4 nohám z pevného a odolného plastu. Stylové barevné provedení v kombinaci šedé, černé, oranžové vytvoří skvělou pracovní atmosféru a umožní dětem realizovat všechny jejich nápady.

Je velmi důležité povzbuzovat malé děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují světu dospělých, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život takového opraváře. Při hře s dílnou si rozvíjejí pohybové dovednosti. Používáním nástrojů, skládáním motorky se podporuje rozvoj logického myšlení, koncentrace a trpělivosti. Objevují, zkoumají, opravují, rozebírají, skládají. Originální motiv se značkou pracovního nářadí Black&Decker přináší dětem ty nejrealističtější zážitky. Rozměry dílny jsou 56*39*103 cm, přičemž její celková výška je 103 cm.

Smoby je špičkový francouzský výrobce hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*39*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení49*16*76 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,4 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.