Pracovní dílna skládací Stanley Open Bricolo Workbench Smoby s 37 doplňky

Popis produktu

Pracovní dílna Open Bricolo od francouzského Smoby je skvělý dárek pro všechny šikovné děti od 3 let, které si rády hrají hry na techniky a opraváře. Moderní dílna v žluto-černém provedení s nápisem značky pracovního nářadí Stanley potěší propracovaným systémem skládání, díky čemuž se dá dílna složit za pár vteřin a přesunout na jiné místo. V bohaté sadě 37 doplňků dítě najde mechanickou vrtačku s vyměnitelnými nástavci, šroubovák, kladivo, nástrčný klíč, francouzský klíč, kleště, pilu, matice, šrouby, hřebíky a další montážní díly. Dílna disponuje i funkčním svěrákem, se kterým si dítě při práci uchytí potřebné dílky.

Zadní stěna dílny poslouží dětem na zavěšení 4 druhů nářadí, na pracovní desce jsou různé otvory pro montáž dílců, na pravítku si změří správné rozměry jednotlivých součástek. Ve spodní části jsou 2 úložné prostory pro nářadí, které se dají zavřít žlutými dvířky. Boční výsuvný panel nabízí další odkládací plochu, kam si děti odloží doplňky, se kterými právě pracují. V zadní části dílny jsou 2 kolečka a ve vrchní části rukojeť pro snadnější manipulaci a přesouvání stolku. Dílna je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová.

S touto dílnou si dítě užije spoustu zábavy, přičemž si rozvíjí jemnou motoriku, učí se pracovat s různými nástroji a probouzí se v něm technická představivost a fantazie. Chlapci se budou při hře cítit jako skuteční inženýři a strojaři, přibližují se světu dospělých a získají pocit zodpovědnosti. Zlepšují si logické myšlení a prostorovou orientaci, naučí se udržovat si ve své dílně pořádek. Produkt je vyroben z kvalitních plastů nejmodernější technologií, vydrží dětem dlouhá léta. Rozměry produktu jsou 60*30*78 cm, jeho výška v rozloženém stavu je 78 cm, výška ve složeném stavu je 52 cm a celková výška pracovní plochy je 50 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*30*78 cm
Celková výška52 - 78 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení38*32*53 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.