Pracovní dílna Mack Truck s autem Flash McQueen Cars XRS Smoby vozík se přihrádkami a 28 doplňky

Popis produktu

Pracovní dílna Mack Truck s oblíbeným skládacím autíčkem bleskem McQueenem od francouzského výrobce Smoby je vynikající souprava, se kterou se zabaví zejména chlapci od 3 let. Dětská pracovní dílna na kolečkách má krásné červené provedení s pohádkovým motivem Auta. Malí konstruktéři se mohou těšit na 28 doplňků, mezi kterými jsou kleště, šroubovák, montážní klíč, různé druhy šroubů a samozřejmě montážní díly pro výrobu vlastního autíčka. Všechny doplňky si dítě uloží v přihrádkách, díky kolečkům je dílna snadno přenosná. Malý mechanik s touto hračkou stráví dlouhé hodiny.

Skvělá zábava je zaručena s modelem autíčka, které se vaše dítě určitě naučí skládat i zpaměti. Pracovní dílna s vozíkem podporuje v dětech rozvoj kreativity a představivosti, a také jemné motorické dovednosti. Šikovní kutilové získávají při hře pocit odpovědnosti, přibližují se světu dospělých. Vozík s dílnou disponuje praktickým držadlem a šikovnými kolečky, díky kterým si bude moci pracovní dílnu snadno přesunout na jakékoliv místo. Je vyhotovena z kvalitního a odolného plastu, jemného na dotek. Celkové rozměry pracovní dílny jsou 44*26*68 cm, přičemž její výška je 68 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. S hračkami Smoby se rozvíjí dětská představivost a fantazie, upoutají chlapce i dívky. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu44*26*68 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení42*18*64 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.